Freelance aan de slag als grafisch vormgever voor Point Made

blog-rb-freelance-aan-de-slag-als-grafisch-vormgever-voor-point-madeTwee jaar geleden kwam ik in dienst bij Point Made. Het was een nieuwe ervaring voor mij om in een klein bedrijf te werken. Meer vrijheid en het zelfstandig werken bevallen mij goed. Ik heb als grafisch vormgever mogen ontwerpen voor verschillende opdrachtgevers waaronder: de gemeente Den Haag, de Techniekagenda Haaglanden, Coöperatief Eigenwijzer en De Haagse Hogeschool.

Van huisstijlen, logo’s, programmaboekjes, flyersbanners, factsheets, infographics, powerpoints tot jaarverslagen, er kwam van alles voorbij. Allemaal mogen zij nu online pronken en op mijn CV. Het is zo fijn als je werk zo gewaardeerd word!

Daarnaast heb ik als junior projectmedewerker bij Point Made meegeholpen met de organisatie van diverse evenementen. Hiervoor heb ik o.a. drukwerk, web content en web beheer en social media verzorgd.

Het leukste bij Point Made vond ik de samenwerking met communicatieadviseurs. Omdat vormgeving en communicatie hand in hand gaan en niet zonder elkaar kunnen. Daarnaast vond ik het ook interessant om mij verder te specialiseren in het ontwerpen van infographics, iets wat steeds vaker wordt ingezet als communicatiemiddel. De samenwerking met de meiden was naast lekker productief vooral ook heel gezellig!

Nu de tijd is aangebroken om een nieuwe weg in te slaan, heb ik besloten voor mijzelf te gaan beginnen. Ik blijf als zzp’er freelance opdrachten uitvoeren voor Point Made maar doe daarnaast ook graag vormgevingsopdrachten voor andere opdrachtgevers.

Ken jij een opdrachtgever die iemand als mij kan gebruiken? Of kan jij zelf hulp gebruiken bij jouw grafische vormgeving? Laat een berichtje achter op mijn LinkedIn of stuur mij een email: roxannabenink@hotmail.com. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

 

Geschreven door: Roxanna Benink

Van communicatieadvies tot -uitvoering: Point Made, een communicatiebureau in Den Haag, neemt werk uit handen bij kleine en grote communicatievragen. Onze focus ligt op sociaal-maatschappelijke opdrachtgevers, het onderwijs, start-ups en het MKB.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *