Even voorstellen

Sociale focus

Het ondernemen zit Susy van der Zwan in haar bloed. Het oprichten van communicatieburo Point Made was dan ook een logische stap, want waarom ergens in dienst gaan als het mogelijk is een eigen koers te varen en zelf opdrachten te genereren? Vanaf het begin heeft Susy een focus op sociaal-maatschappelijke opdrachtgevers en het onderwijsveld, gedreven door de ambitie als communicatieadviseur bij te dragen aan initiatieven die ze een warm hart toedraagt. Het resultaat van die keuze? Een duidelijke expertise en een zorgvuldig opgebouwd en warm netwerk.

Het team

In 2017 zijn er een aantal ontwikkelingen waardoor Point Made nu op freelance basis samenwerkt met grafisch vormgevers en andere communicatieadviseurs. Hierdoor kunnen we u de kwaliteit die u gewend bent van Point Made blijven leveren, zonder het verhogen van de prijzen.  We zijn een enthousiast en hardwerkend buro dat kwaliteit levert en waarde hecht aan goed opdrachtnemerschap. Mocht de opdracht groter zijn dan wij aankunnen, dan schakelen wij automatisch professionele ondersteuning in van buitenaf. De manier waarop Point Made werkt typeert zich door een informele sfeer, vertrouwen en ruimte voor humor.

Klein maar krachtig

Point Made heeft een eigenzinnige visie op groei; voor ons gaat groei niet per se over omvang maar veel meer over diepgang en kwaliteit. Wij willen dan ook groeien door klein te blijven, onszelf continu uit te dagen tot ontwikkeling en te blijven werken voor opdrachtgevers waar we blij van worden. Want dat is waar onze kracht ligt: bewust en gedreven van waarde zijn.

Klik op de foto om meer te lezen over Susy of maak een afspraak om samen een kop koffie te drinken!

Susy Eedel Bloedt

Susy Eedel Bloedt

Sr. Communicatieadviseur