Dag Point Made, hallo nieuw avontuur

blog natalieHet is bijna zo ver. Bijna neemt het KLM vliegtuig mij weer mee terug. Weg van het midden van de wereldbol, terug naar de Hollandse klei. De vijf maanden in hartje Afrika zitten er eind mei op.

Trots op Point Made

De terugkomst naar huis luidt nog een nieuw hoofdstuk in. Per juni zwaai ik af bij Point Made. Terugkijkend op mijn bijna twee jaar lange samenwerking met Susy, Roxanna en Jojanneke, ben ik stiekem best een beetje trots. Of eigenlijk, heel trots!

Wat een ondernemende meiden zijn het toch, die dit bedrijf doen floreren met ieder hun eigen talent en kracht! En wat een vertrouwen heeft Susy in mij getoond met de projecten die ik mocht oppakken.

Terugkijken

Voor een grote opdrachtgever, Gemeente Den Haag, mocht ik de communicatie verzorgen voor het project Geslaagd in het vak, dat in regio Haaglanden onderwijs en arbeidsmarkt dichter bij elkaar brengt. Dat werk omvat communitymanagement, (web)contentbeheer, social media beheer, het afnemen van interviews, en de verzorging en verzending van de nieuwsbrief. Naast verbreding in het communicatievak, betekende dit project voor mij een leerzame ontdekkingstocht in een zich steeds vernieuwende onderwijswereld.

Vorig jaar leverde ik een bijdrage aan de organisatie van de Werkconferentie voor hetzelfde project, dat plaatsvond in De Haagse Hogeschool. Van meedenken over het programma tot het coördineren van betrokken partijen, van communicatie via web en social media tot heen en weer rennen tijdens het event als floor manager, alles kwam voorbij.

Ook voor Point Made zelf heb ik mijn bescheiden stempel gedrukt op content voor onze vernieuwde website en ben ik druk bezig geweest met het opstarten van onze social media kanalen. Oh, en niet te vergeten, ook met een van de leukste dingen om te doen: bloggen!

Vooruitkijken

Ik heb zin in een nieuw avontuur, waarin ik hoop mijn volgeladen rugzakje met ervaring te kunnen gebruiken op een nieuwe werkplek. Waar ik terecht kom?
Vanaf juni is mijn CV nog een onbeschreven blad. Weet jij iemand die het met mij zou willen vullen? Dan hou ik me van harte aanbevolen!

Geschreven door: Natalie Rosien

Van communicatieadvies tot -uitvoering: Point Made, een communicatiebureau in Den Haag, neemt werk uit handen bij kleine en grote communicatievragen. Onze focus ligt op sociaal-maatschappelijke opdrachtgevers, het onderwijs, start-ups en het MKB.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *